It’S SKIN

It’S SKIN on johtava eteläkorealainen kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteiden valmistaja, jonka tuotteet ovat kasvattaneet nopeasti suosiotaan ympäri maailman. Tuotteidemme korkea laatu, tehokas vaikutus ja kilpailukykyinen hinta tekevät niistä haluttuja ja kiiteltyjä. Tuotteemme kehitetään tiiviissä yhteistyössä Soulin yliopiston kanssa.

It's SKIN korealaiset ihonhoitotuotteet
It'S SKIN tuotemerkki
It'S SKIN Blue Snail seerumi ja voide
It's SKIN Power 10 Formula Effector pakkausuudistus

It’S SKINistä

Ihonhoitotuotteissamme yhdistyvät moderni aasialainen ihonhoitofilosofia, luonnon omat vaikuttavat aineet, huippuunsa hiottu valmistusteknologia sekä innovatiiviset ja hauskat tuotepakkaukset.

Vuonna 2006 perustetusta It’S SKINistä on tullut kosmetiikka-alan merkittävimpiä toimijoita. Filosofiamme ytimessä on ihon luonnollisen kauneuden korostaminen ympärillä olevia luonnon puhtaita ainesosia hyödyntäen. Tuotteissamme on paljon tuttua, mutta myös tuntemattomampaa luonnonkosmetiikkaa, joissa on hoitavia ja antiseptisiä ominaisuuksia. Tuotteillamme on suojaava, ennaltaehkäisevä ja ihon luonnollisen tasapainon palauttava vaikutus.

It’S SKINillä on tällä hetkellä yli 300 omaa liikettä ja tuhansia myyntipaikkoja Aasiassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Euroopassa. Suomessa It’S SKIN tuotteet ovat olleet myynnissä valikoiduissa apteekeissa keväästä 2017 lähtien. Jälleenmyyntipaikat ja valikoima kasvavat jatkuvasti. Tällä hetkellä EU:ssa on rekisteröity yli 250 It’S SKIN tuotetta, joista suuri osa on saatavilla myös jälleenmyyjiltämme Suomessa.

Nopeasti imeytyvät tuotteet ovat erittäin helppokäyttöisiä ja soveltuvat niin päivittäiseen käyttöön kuin perusteellisempaankin ihonhoitoon. Tuotteissa on miedot ja hienovaraiset tuoksut, jotka ovat saaneet hyvän vastaanoton myös allergioista kärsiviltä asiakkailtamme. Valmistuksessa kiinnitämme erityistä huomioita luontoa säästävien ja ympäristöä kunnioittavien menetelmien kehittämiseen. Tuotteitamme ei ole testattu eläimillä.

Kangasnaamiot

Kertakäyttöinen sheet mask -kangasnaamio on helppo ja tehokas kasvonaamio, jonka vaikuttaessa voi jatkaa päivittäisiä toimiaan tai rentoutua rauhassa sohvalla. Pehmeä kasvonaamio imeyttää sen sisältämät hoitavat ainesosat tasaisesti ja hellästi ihoon.

The Fresh -naamiosarjaan kuuluu 12 erilaista kangasnaamiota, joiden pääainesosan näet pakkauksen kuvasta. Lisäksi naamiot sisältävät runsaasti muita ihoa kosteuttavia, rauhoittavia ja kirkastavia kasviuutteita. Voit ostaa tai tilata naamioita itsellesi suomalaisilta jälleenmyyjiltä  muun muassa Citymarketista, Stockmannilta, apteekeista ja kauneuden verkkokaupoista.

Uutuuksia

Blue Snail

It'S SKIN Blue Snail seerumi ja voide

It’S SKIN Blue Snail -hoitolinja koostuu kahdesta tuotteesta: seerumista ja kasvovoiteesta. Luonnollista sinistä ainesosaa guaiazuleenia sisältävät hoitotuotteet rauhoittavat tehokkaasti ihoa ja sen mahdollista punoitusta. Runsaasti etanaseerumia ja niasiiniamidia sisältävä koostumus on kehitetty aknen jättämien arpien ja hyperpigmentaation hoitoon.

Blue Snail -linjan avainainesosat

-Etanamusiini tunnetaan ihon uudistumisprosessia edistävistä ominaisuuksista ja ihon oman suojakerroksen vahvistamisesta.
-Guaiazuleenilla on korkea tulehdusta estävä vaikutus, joten se rauhoittaa tehokkaasti punoitusta ja iho-ongelmia.
-Lakritsijuuriuute säätelee tyrosinaasia hapettamasta ihoa ja ehkäisee ihon ikääntymisen merkkejä.
-Centella asiatica -uutetta käytetään laajasti voiteiden kanssa, koska sillä on ihoa uudistava ja rauhoittava vaikutus.

Peptide Collagen

It's SKIN Peptide Collagen hoitotuotteet

It’s SKIN Peptide Collagen -linha käyttää helposti imeytyvää ja tehokasta vegaanista kollageenia Pichia pastoris -kasvista. Vegaaninen kollageeni parantaa solujen uusiutumista, ja sillä kerrotaan olevan 200 kertaa parempi vaikutus kuin merikollageenilla.

Tuotteet sisältävät myös kaurapeptidiä, jonka korkea ravintosisältö koostuu muun muassa glysiinistä ja alaniinista. Kaurapeptidi stimuloi kollageenin tuotantoa, kosteuttaa väsynyttä ihoa ja ehkäisee juonteiden muodostumista. Säännöllisellä käytöllä tuotteet auttavat tekemään ihosta joustavamman ja nuoremman näköisen.

V7 Hyaluronic

It's SKIN uutuudet Peptide Collagen ja V7 Hyaluronic

Lue lisätietoa uutuuksista

Power 10 Formula -hoitotuotteet

It's SKIN Power 10 Formula Effector pakkausuudistus

It’S SKIN Power 10 Formula -seerumilinja koostuu eri tavoin vaikuttavista seerumeista, jotka on kehitetty eri ihohuoliin ja tilanteisiin. Uudistunut tuotesarja sisältää nyt enemmän aktiivisia ainesosia, joista iho hyötyy parhaalla mahdollisella tavalla. Käyttömukavuutta lisää pullossa oleva pipetti. Jälleenmyyjämme ovat ottaneet pikkuhiljaa myyntiin uudistuneita pakkauksia.

YE (Dullness Corrector) – ihon tekstuuri ja kirkkaus

CO (Elasticity Chief) – ihon joustavuus ja kiinteys

VC (Blemish Catcher) – pigmenttimuutokset ja kirkkaus

VB (Cera Guard) – ihon suojamuuri

PO (Pore Lupin) – ihohuokoset ja epäpuhtaudet

GF (Soak Up Helper) –  ihon tehokosteutus

LI (Firefighter) – rauhoitus ja punoitus

VE (Nutri Knight) – ihon ravitseminen

Q10 (Wrinkle Witch) – hienot juonteet ja rypyt

PROPOLIS (Honeydew Fairy) – ihon hehku

Tilaa verkkokaupasta

Jälleenmyyjät

Orien Trade toimii It’S SKINin virallisena partnerina useassa Euroopan maassa ja tuotteitamme on myynnissä lukuisilla jälleenmyyjillä isoista ketjuista pienempiin kauneushoitoloihin ja verkkokauppoihin. Suomessa voit ostaa It’S SKIN -tuotteita on mm. Stockmannilta, apteekeista, Citymarketista, Yepposta, Olet Kauniilta ja Lykosta.

Tilaa verkkokaupastamme

Haluatko It’S SKIN -tuotteiden jälleenmyyjäksi? 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse: finland@orientrade.net

    Yhteystiedot

    Orien Trade Finland Oy
    Y-tunnus: 2843420-6

    +358 40 720 9837
    finland@orientrade.net